0743.940.601

info@rigolesifoane.ro

0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Categorii
Suport Clienti
Contact - suport tehnic gratuit pentru rigole inox
Garantie
Garantie - Retur
Livrare
  • Livrare in toata tara
  • Livrare sambata
Plata
  • Plata ramburs la primirea coletului
Returnare
  • Posibilitatea returnari produsului in 14 zile fara invocarea unui motiv
Galerie foto

Returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului .

Pentru a returna produsul, va rugam sa completati formularul de contact de pe site, cu specificatia "Retur Produs" cel tarziu in a 14-a zi lucratoare de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile lucratoare nu vor fi luate in considerare. Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat agreat, sau la sediul Vanzatorului. Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.
In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Iperinox SRL, in contul indicat de catre cumparator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
a. Produsele comercializate de rigolesifoane.ro care se supun politicii de garantie a fiecarui producator in parte. Cu alte cuvinte, produsele conforme in momentul primirii si care sufera defectiuni pe parcursul celor 14 zile se supun politicii de garantie.
b. Produsul a fost adus pe "comandă specială" (COMANDA SPECIALA  este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
c. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;Suma achitată de client va fi rambursată, în 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur. Din aceasta sumă se vor reține taxele de transport aferente returului.
Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.


De retinut
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea sau neacceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului de la Cumparator la Vanzator  se va face pe cheltuiala Cumparatorului.