0743.940.601

0759.015.622

info@rigolesifoane.ro

0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Categorii
Suport Clienti
Contact - suport tehnic gratuit pentru rigole inox
Garantie
Garantie - Retur
Livrare
  • Livrare in toata tara
  • Livrare sambata
Plata
  • Plata ramburs la primirea coletului
Returnare
  • Posibilitatea returnari produsului in 14 zile fara invocarea unui motiv
Galerie foto

Politica de confidentialitate

Rigolesifoane.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe rigolesifoane.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Rigolesifoane.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Rigolesifoane.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Rigolesifoane.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa info@rigolesifoane.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa info@rigolesifoane.ro.