0743.940.601

info@rigolesifoane.ro

0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Categorii
Suport Clienti
Contact - suport tehnic gratuit pentru rigole inox
Garantie
Garantie - Retur
Livrare
  • Livrare in toata tara
  • Livrare sambata
Plata
  • Plata ramburs la primirea coletului
Returnare
  • Posibilitatea returnari produsului in 14 zile fara invocarea unui motiv
Galerie foto

S.C. IPERINOX S.R.L. cu sediul in Piatra Neamt este reprezentantul unic pentru Romania al companiei Kesmet Polonia.

 

content3

Compania Kesmet si-a inceput activitatea in anul 1990 avand ca obiect principal de activitate servicii de lacatuserie. Odata cu dezvoltarea industriei alimentare compania noastra s-a specializat in prelucrarea otelului inoxidabil rezistent la acizi. Extinderea si achizitionarea de masini noi au contribuit la modernizarea si cresterea numarului de produse si servicii. Una dintre activitatile noastre principale este comercializarea de sifoane inox, rigole inox, mobilier inox.

sifoane inox

Rezultatul muncii noastre a inceput sa fie mai bine definit prin cresterea numarului de clienti si angajati. Acumuland experienta, in scurt timp am devenit un important furnizor de mobilier inox pentru industria alimentara, sisteme de drenaj: sifoane inox, rigole inox si a diferitelor tipuri de usi inox, utilizand cele mai moderne metode de productie.

Dezvoltarea si achizitionarea de masini si utilaje noi au contribuit la modernizarea si introducerea de produse noi pe piata. Pentru imbunatatirea calitatii si cresterea gamei de produse Kesmet in 2008 am achizitionat o noua hala de productie care a fost dotata cu un taietor modern cu laser Trumph. In prezent suntem unul dintre principali producatori de sisteme de drenaj interior si exterior din otel inoxidabil rezistent la acizi: sifoane inox si rigole inox.

sifoane inox

Oferta noastra cuprinde rigole inox de dus, sifoane inox de pardoseala, guri de scurgere, rigole inox industriale si mobilier inox. Va oferim produse in serie cu dimensiuni standard sau pe comanda conform proiectului.

Avand un parc modern de utilaje, am accelerat procesul de productie de sifoane inox, rigole inox, mobilier inox, reducand costurile si timpul de realizare a comenzilor.

content4

In calitate de parteneri ai companiei Kesmet, va punem la dispozitie produse de calitate. Gama noastra de produse comercializate consta in: rigole inox industriale, sifoane inox de pardoseala, rigole inox de dus, mobilier inox. Fiind realizate din otel inoxidabil, rezistent la acizi, avantajul acestor rigole inox este acela de a drena apa de pe pardoseli si evacuarea rapida si sigura in reteaua de canalizare. Sistemele de drenaj precum sifoane inox sau rigole inox isi regasesc utilitatea in mediile sanitare sau in spatii destinate industriei alimentare, industriei chimice, restaurantelor, spitalelor.

Produsele Kesmet corespund standardelor europene de calitate, fapt confirmat si prin certificatul obtinut de la PZH de la Varsovia.