0743.940.601

info@rigolesifoane.ro

0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Categorii
Suport Clienti
Contact - suport tehnic gratuit pentru rigole inox
Garantie
Garantie - Retur
Livrare
  • Livrare in toata tara
  • Livrare sambata
Plata
  • Plata ramburs la primirea coletului
Returnare
  • Posibilitatea returnari produsului in 14 zile fara invocarea unui motiv
Galerie foto

Rigole de dus cu aspect modern

Scurgere-in-pereteRigola de dus este un must have pentru cei care vor sa fie mereu in tendinte. Reprezinta o modalitate excelenta de a imbina placutul cu utilul si eficienta maxima. Acestea ofera baii un aspect modern si placut, datorita design-ului inovator. In functie de propriile necesitati si preferinte, aveti posibilitatea de a alege intre rigole de dus cu scurgere verticala sau orizontala.

Rigolele sunt foarte discrete, elegante si se potrivesc oricarui tip de design interior. Grilajele de tip Fala, Ladder, Stripes, Chaos, Rainbow, etc., atent realizate, aduc un plus de eleganta cabinei de dus.

De asemenea, pentru si mai multa discretie, rigola de dus cu acoperire ceramica este solutia ideala! Aceasta este acoperita aproape in totalitate de placi de grasie sau faianta, sigurele elemente vizibile fiind muchiile rigolei.

rigola-de-dus-modern-cu-scurgere-in-perete-sifon-inox-eb5

Rigole usor de montat

Datorita tehnologiei inovative, rigolele sunt foarte usor de montat. Se potrivesc in orice tip de incapere de baie, indiferent de dimensiuni. De asemenea, daca niciuna dintre variantele prezentate pe site nu se pliaza cerintelor dumneavoastra, va putem realiza, la comanda, rigola de dus de dimensiunile dorite. Rigolele de dus sunt livrate impreuna cu intructiuni de montaj precise.

Rigola de dus este foarte usor de intretinut si curatat, gratie otelului inoxidabil din care este realizata. In plus, are o durata mare de viata si rezista la actiunea agentilor chimici. Nu isi modifica in timp culoarea si mirosul. Se curata cu o solutie speciala pentru inox.

Rigolele de dus reprezinta ultima tendinta in materie de sisteme de scurgere si sunt o adevarata oportunitate pentru instalatori, designeri si constructori. Oferta noastra include o gama variata de rigole, special concepute pentru a satisface pana si cele mai exigente cerinte.