0743.940.601

0759.015.622

info@rigolesifoane.ro

0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Categorii
Suport Clienti
Contact - suport tehnic gratuit pentru rigole inox
Garantie
Garantie - Retur
Livrare
  • Livrare in toata tara
  • Livrare sambata
Plata
  • Plata ramburs la primirea coletului
Returnare
  • Posibilitatea returnari produsului in 14 zile fara invocarea unui motiv
Galerie foto

Rigola de dus Bilbet PLUS 800mm

Rigola de dus Bielbet PLUS 800 mm combina eleganta cu aspectul practic. Folosita la renovari sau amenajari, rigola va oferi baii dumneavoastra un aspect modern deosebit.
Realizata din otel inoxidabil, rigola de dus Bielbet PLUS are o durata mare de viata. De asemenea, acesta rezista la actiunea factorilor chimici (agenti solventi) si mecanici. In plus, rigola este dotata cu sifon din otel inoxidabil cu garda hidraulica antimiros, care este usor de demontat si curatat.
Rigola se monteaza la nivelul gresiei, delimitand spatiul umed de cel uscat. Acest lucru garanteaza siguranta impotriva alunecarii.
In ceea ce priveste debitul, rigola Bielbet PLUS poate drena pana la 35 de litri pe minut, acest lucru fiind inca un avantaj major.
Grilajul de tip ”stripes” cu care este prevazuta rigola este realizat tot din otel inoxidabil, cu un aspect placut si o durata mare de viata.
Optand pentru rigola de dus Bielbet PLUS 800 mm aveti garantia unui produs exceptional, de o calitate superioara si in acelasi timp foarte modern si placut din punct de vedere estetic. Raportul dintre calitatea produslui si pretul acesteia este unul foarte eficient, avantajos pentru toate buzunarele. De asemenea, piciorusele de montaj si manseta hidroizolatoare sunt incluse in pret.