0743.940.601

0759.015.622

info@rigolesifoane.ro

0,00 RON
0

Cosul meu

produs - 0,00 RON
Categorii
Suport Clienti
Contact - suport tehnic gratuit pentru rigole inox
Garantie
Garantie - Retur
Livrare
 • Livrare in toata tara
 • Livrare sambata
Plata
 • Plata ramburs la primirea coletului
Returnare
 • Posibilitatea returnari produsului in 14 zile fara invocarea unui motiv
Galerie foto

Blog - RoPartner - Rigole de dus Sifoane pardoseala

 • Care sunt primele semne că sistemul de scurgere din baie nu mai funcționează

  De cele mai multe ori când avem o problemă de canalizare, rezolvarea ei este destul de inconfortabilă. Până ajunge specialistul și până se rezolvă întreaga problemă, rutina zilnică ne este oprită, ba mai mult, ne putem trezi cu niște cheltuieli de reparații usturătoare dacă problema este destul de gravă.

  De aceea, este bine să cunoașteți cele mai discrete semne pentru a preveni o astfel de problemă înainte de a vă trezi inundați sau înainte de a fi necesară demontarea întregului sistem de scurgere pentru desfundarea sa.

  Iată care sunt primele semne în cazul funcționării anormale a unui sistem de scurgere:

  1. Apa se scurge din ce în ce mai greu, iar timpul de drenaj este foarte ridicat. Ai impresia că apa de pe podea sau din cabina de duș nu se mai termină. Acesta este un semn clar că sifonul poate fi înfundat.
  2. Apar mirosurile urâte. În baie este foarte adesea întâlnit acest lucru atunci când exsită probleme cu sistemul de canalizare. Dacă din dreptul sifonului de duș sau de pardoseală ies mirosuri neplăcute, este clar că acesta este înfundat și că urmează o problemă destul de inconfortabilă, dacă nu-l desfundați.
  3. În timpul drenajului apa iese la suprafață, ca și când izbucnește în loc să se retragă în canalizare. Acesta este un semn clar că ar trebui să chemați instalatorul. Asta înseamnă că sistemul este deja înfundat și apa nu-și mai găsește loc, tocmai de aceea este dată afară.

  Dacă aveți un sistem de scurgere cu sifoane și rigole profesioniste, acest lucru nu se va întâmpla atât de des. Trebuie să investiți cu atenție în aceste sisteme, deoarece ele reprezintă cheia către o baie dotată profesionist și către liniștea dumneavoastră. Nu veți avea foarte multe numere de instalatori în agenda telefonului dacă faceți această alegere înțelept.

  Comandați-vă un sistem de scurgere de bună calitate de la un producător renumit, pentru a nu avea probleme de acest tip și îngrijiți-vă de baia dumneavoastră cu atenție pentru a evita probelemele.

 • Rigole de dus cu aspect modern

  Scurgere-in-pereteRigola de dus este un must have pentru cei care vor sa fie mereu in tendinte. Reprezinta o modalitate excelenta de a imbina placutul cu utilul si eficienta maxima. Acestea ofera baii un aspect modern si placut, datorita design-ului inovator. In functie de propriile necesitati si preferinte, aveti posibilitatea de a alege intre rigole de dus cu scurgere verticala sau orizontala.

  Rigolele sunt foarte discrete, elegante si se potrivesc oricarui tip de design interior. Grilajele de tip Fala, Ladder, Stripes, Chaos, Rainbow, etc., atent realizate, aduc un plus de eleganta cabinei de dus.

  De asemenea, pentru si mai multa discretie, rigola de dus cu acoperire ceramica este solutia ideala! Aceasta este acoperita aproape in totalitate de placi de grasie sau faianta, sigurele elemente vizibile fiind muchiile rigolei.

  rigola-de-dus-modern-cu-scurgere-in-perete-sifon-inox-eb5

  Rigole usor de montat

  Datorita tehnologiei inovative, rigolele sunt foarte usor de montat. Se potrivesc in orice tip de incapere de baie, indiferent de dimensiuni. De asemenea, daca niciuna dintre variantele prezentate pe site nu se pliaza cerintelor dumneavoastra, va putem realiza, la comanda, rigola de dus de dimensiunile dorite. Rigolele de dus sunt livrate impreuna cu intructiuni de montaj precise.

  Rigola de dus este foarte usor de intretinut si curatat, gratie otelului inoxidabil din care este realizata. In plus, are o durata mare de viata si rezista la actiunea agentilor chimici. Nu isi modifica in timp culoarea si mirosul. Se curata cu o solutie speciala pentru inox.

  Rigolele de dus reprezinta ultima tendinta in materie de sisteme de scurgere si sunt o adevarata oportunitate pentru instalatori, designeri si constructori. Oferta noastra include o gama variata de rigole, special concepute pentru a satisface pana si cele mai exigente cerinte.

 • Rigola de dus Bilbet PLUS 800mm

  Rigola de dus Bielbet PLUS 800 mm combina eleganta cu aspectul practic. Folosita la renovari sau amenajari, rigola va oferi baii dumneavoastra un aspect modern deosebit.
  Realizata din otel inoxidabil, rigola de dus Bielbet PLUS are o durata mare de viata. De asemenea, acesta rezista la actiunea factorilor chimici (agenti solventi) si mecanici. In plus, rigola este dotata cu sifon din otel inoxidabil cu garda hidraulica antimiros, care este usor de demontat si curatat.
  Rigola se monteaza la nivelul gresiei, delimitand spatiul umed de cel uscat. Acest lucru garanteaza siguranta impotriva alunecarii.
  In ceea ce priveste debitul, rigola Bielbet PLUS poate drena pana la 35 de litri pe minut, acest lucru fiind inca un avantaj major.
  Grilajul de tip ”stripes” cu care este prevazuta rigola este realizat tot din otel inoxidabil, cu un aspect placut si o durata mare de viata.
  Optand pentru rigola de dus Bielbet PLUS 800 mm aveti garantia unui produs exceptional, de o calitate superioara si in acelasi timp foarte modern si placut din punct de vedere estetic. Raportul dintre calitatea produslui si pretul acesteia este unul foarte eficient, avantajos pentru toate buzunarele. De asemenea, piciorusele de montaj si manseta hidroizolatoare sunt incluse in pret.

Articolele de la 1 la 3 din 10 in total